Succesvolle benefiet borrel

Donderdag 12 november j.l. vond de benefiet borrel van De Bok plaats voor Stichting Super Jules. Rond half zeven stroomden de eerste gasten binnen bij Bird Rotterdam waarbij het totale bezoekersaantal op liep tot zo’n 120 man. Tijdens de borrel werd  een prachtig bedrag van €5332,60 opgehaald dat inmiddels is gedoneerd aan de stichting.

De benefiet borrel

Tijdens de benefiet borrel werd onder andere geld ingezameld middels entreegeld, drankjes en activiteiten. Voor de gelegenheid was een pubquiz samengesteld die voor flink wat competitie zorgde. Ook konden er lootjes gekocht worden voor de Super Jules loterij waarbij diverse gesponsorde prijzen te winnen vielen. De grote opkomst reageerde enthousiast op alle activiteiten en daarnaast werden er gedurende de avond spontane giften gedaan.
Het totale bedrag is uiteindelijk anoniem verdubbeld waardoor het eindbedrag op € 5.332,60 kwam.

Samenwerking

Het succes van de benefiet borrel is mede te danken aan de samenwerking met diverse partijen. Dank aan alle gasten, Bird Rotterdam voor het beschikbaar stellen van de ruimte, de Gouden Ton, Misura en North Sea Design voor het beschikbaar stellen van de prijzen voor de loterij.
Een impressie van de avond;
artikel1 artikel3 artikel4 Artikel6
Deel dit bericht:
facebooktwitter