Bericht van het bestuur

Afgelopen zomer is Stichting Super Jules opgericht om de behandeling van Jules in Amerika mogelijk te maken. Het streefbedrag voor vergoeding van aanvullende medische kosten, vliegtickets, huisvesting, vervoer, algemeen levensonderhoud en de lopende kosten in Nederland is begroot op € 100.000,-.

Mede dankzij alle donaties, geweldige acties en sponsoring zijn wij nu al bijna op de helft. Inmiddels is ruim € 41.000 opgehaald, een fantastisch bedrag! De ruim 1600 likes op Facebook en meer dan 4500 bezoekers op onze website geven aan dat jullie betrokken zijn bij Jules en zijn familie. We zijn er helaas nog niet, maar we zijn op de goede weg en dat mag best gedeeld worden! Namens het bestuur willen wij iedereen; individuen, bedrijven en stichtingen bedanken die zich inzetten voor Jules. Jullie enthousiasme geeft het vertrouwen dat het met de overige € 60.000 ook goed komt.

De verwachting is dat Jules, zijn ouders en zijn zusjes Yasmin en Noa halverwege december van dit jaar zullen vertrekken om met de behandeling van Jules te starten. Terwijl de eerste kerstversieringen alweer in de winkels te vinden zijn, bereidt de familie Wijn zich voor op hun vertrek voor een periode van minimaal zes maanden die de behandeling in beslag zal nemen. De komende weken zullen wij dus alles op alles moeten zetten om ons streefbedrag bij elkaar te krijgen.

Help jij ons mee om onze Superheld te redden?

Het bestuur

Deel dit bericht:
facebooktwitter